18 feb / 2020

Välkommen till ByggDrömmen bloggen!

Att gå år ut och år in och bara drömma om att göra saker, det är inte min grej. Min filosofi har alltid varit att ”om du ska göra något, så gör det ordentligt, annars låt bli”. Inga halvmesyrer här inte! Alla som känner mig kan intyga, att precis så är det! Tänker man så, så får man oftast lön för mödan.

Efter att ha suttit i ett hus som verkligen blev väldigt fint med åren, så insåg jag bara mer och mer att det saknades ett utrymme för att jag skulle få vara kreativ. Ett utrymme där man kunde få använda händerna för att skapa helt enkelt. Huset blev för litet av den anledningen.

Planerna tog form för några år sedan, kring vad vi ville bygga för något. Vi tog därför hjälp av en fantastiskt duktig arkitektfirma, Senn Arkitekter AB. Med våra idéer kring vad som borde finnas, ritade de ihop drömprojektet till oss.

Efter att vi fick bygglov och startbesked, kunde vi dra igång…

3 Replies to “Välkommen till ByggDrömmen bloggen!”

 1. Åke Jarlén

  Intressant Håkan, men var är denna byggplatsen belägen?
  Har ni bott i dessa trakter länge? Visste inte att ni lämnat Bromölla.
  Jobba lugnt o ha det gött.
  Åke o Betty.

  1. Det är Österlen, där jag till en hyfsat stor del av mitt liv är uppväxt, i vart fall alla helger och större delen av alla ledigheter.
   En nästan magisk plats för min del, med väldigt mycket historia som sträcker sig i vart fall hundra år tillbaka i tiden, då det är ca 100 år sedan farfar och farmor köpte marken.
   Österlen är hemma för min del:-)

 2. Kristina Brorson

  Va roligt att få följa bygget😀
  Längtar till nästa inlägg och längtar ännu mera att på plats se ert bygge på denna underbara plats❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *